De Intergas Kombi-Kompakt HRE 36/30 Combi is een betrouwbare combiketel die dankzij zijn innovatieve warmtewisselaar en rookgasaansluiting, optimaal rendement heeft. Het cv-water stroomt rechtstreeks door de warmtewisselaar, zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt benut. Dit toestel is voorzien van een traploos modulerende regeling, die ervoor zorgt dat het vermogen van de ketel automatisch wordt aangepast aan de warmtebehoefte. Zo stookt u dus zuiniger en efficiënter.
Door het toepassen van een A-label pomp, welke het opgewarmde water door de cv-installatie circuleert, wordt de energiezuinigheid nóg verder verhoogd. Elke keer als er gebruik wordt gemaakt van de verwarming wordt hiervan geprofiteerd, bovendien levert dit een substantiële bijdrage aan het sparen van het milieu.
Kenmerkend voor de Intergas HRE is de gepatenteerde warmtewisselaar met gescheiden kopercircuits. Tapwater wordt hier rechtstreeks in de warmtewisselaar verwarmd. Dit zorgt ervoor dat er minder onderdelen nodig zijn, waaronder een storingsgevoelige driewegklep. De betrouwbaarheid van het hart van de ketel, wordt bevestigd door de garantie van 15 jaar op de warmtewisselaar. Hiernaast heeft u ook 2 jaar garantie op onderdelen.
De Intergas Kombi-Kompakt HRE 36/30 Combi heeft een warmtecapaciteit van 7,8 - 27,1 kW en warm water comfort CW5.

Pluspunten Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30A CW5:
• 15 liter warm water per minuut
• Inhoud woning: 625 - 900 m3
• Geschikt voor slimme Thermostaat
• Energielabel A
• 15 Jaar Garantie op de warmtewisselaar
• 2 Jaar Garantie op onderdelen
                            Inclusief installatie en Slimme Thermostaat € 1489,--

© Copyright 2018 - evk-installatie.nl